TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Informații generale
Folosirea prezentului website (vizitarea/ accesarea serviciilor), implică acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de către utilizator. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu aceștia, se recomandă încetarea imediată a folosirii serviciilor furnizate prin intermediul website-ului www.riverbet.ro. Prin accesarea website-ului, www.riverbet.ro, utilizatorul confirmă că acceptă să respecte termenii și condițiile de mai jos.Website-ul poate fi revizut în orice moment, prin actualizarea acestei pagini, fară a fi nevoie de notificarea prealabilă a utilizatorului.  În orice moment utilizatorul va putea consulta, termenii și condițiile pentru utilizarea www.riverbet.ro.


2. Obligațiile utilizatorului
Utilizatorul este de acord să folosească website-ul și serviciile conexe, fără a:
- modifica, încărca, posta, difuza sau transmite orice conținut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
-  încărca, publica sau transmite orice conținut ilegal, defăimător, amenințător, abuziv, vulgar, obscen, sau care afectează intimitatea altei persoane, îndeamnă la ură rasială, etnică sau este în alt mod ofensator;
- încărca, posta, difuza sau transmite orice material care conține viruși, fișiere, sau programe care sunt create să distrugă, întrerupă sau să limiteze funcționarea oricărui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicații;
- transfera sau vinde orice fel de informații obținute de pe sau prin intermediul acestui website;
-  încălca în mod voit sau nu orice lege locală, națională sau internațională.


3. Limitarea răspunderii
 În cazul în care serviciile de pe website nu pot fi accesate de către utilizatori pe o perioada nedeterminată de timp, indiferent de motivele tehnice, administratorul website-ului www.riverbet.ro nu își asumă nicio responsabilitate. De asemenea nu oferă nicio garanție, în cazul oricăror consecințe care pot apărea, fiind cauzate de nefuncționarea, întârzierea sau securitatea serviciilor sale.
Utilizarea serviciului se face pe propria răspundere. Astfel, pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului său sau a website-urilor conexe, administratorul website-ului nu poate fi responsabil.
Administratorul website-ului NU este răspunzător și NU oferă nicio garanție în legătură cu următoarele situații:
- serviciul îndeplinește toate cerințele utilizatorului;
- orice eroare de program sau disfuncționalitate va fi remediată;
- serviciul este funcțional în mod neintrerupt, la timp, sigur sau fără erori
- datele prezentate pe website sunt actuale sau corecte.
Orice material descărcat sau obținut prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de website-ul www.riverbet.ro poate fi folosit doar pe riscul propriu, iar utilizatorul va fi singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care face accesarea. 


4. Drepturile de proprietate intelectuală
Prin accesarea www.riverbet.ro, utilizatorul a luat la cunoștință și este de acord că website-ul, precum și orice conținut din cadrul bannerelor publicitare, logo-uri și simboluri asociate sau alte informații disponibile prin intermediul website-ului sunt protejate de drepturile de autor, de mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate sau legi.


5. Înregistrare, parole și responsabilități
Accesul utilizatorului la serviciul de Newsletter River Bet sau alte facilități din cadrul prezentului website necesită înregistrarea cu un nume de utilizator și parolă. Recomandăm utilizatorului să nu dezvăluie nimănui această parola. Administratorul website-ului nu va cere niciodată parola conturilor utilizatorului, în mesaje prin poșta electronică sau telefon.


6. Politica de confidențialitate
Ca urmare a utilizării serviciului www.riverbet.ro.ro, pot fi solicite persoanelor fizice diverse informații (nume și prenume, adresa, număr de telefon etc). Toate aceste informații vor avea caracter confidențial.Orice informație trimisă prin intermediul www.riverbet.ro  de către utilizatorul website-ului,  se va face pe propriul risc.


7. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Informațiile private vor fi prelucrate de către administratorul website-ului în conformitate cu legislația în vigoare și vor fi folosite în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:
- informarea utilizatorilor prin telefon, email, mesaje text etc., în legătura cu ofertele de produse și servicii (în afara situației în care utilizatorul a adresat o cerere scrisă prin care solicită să nu fie contactat);
- realizarea studiilor de piață și de produs;
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.
Sus