Poker River Bet


I. JOCUL


Poker Bet oferă posibilitatea de a paria pe o variantă simplificată a jocului Texas Hold’em, unde 10 jucători la o masă concurează unul împotriva celuilat într-o singură rundă. Când timpul alocat pariurilor expiră, toate cărțile se arată, iar câștigătorul este desemnat. Poker Bet oferă doua tipuri de pariuri:


Winning Bet: Pariul pe un jucător-dacă jucătorul pe care ați pariat câștigă, atunci ați câștigat runda.

Combination Bet: Pariați pe un jucător si pe culoarea ultimei cărti (Inimă neagră, Treflă, Inimă roșie sau Caro) dezvăluite (River). Dacă jucătorul pe care ați pariat câștigă și culoarea ultimei cărți dezvăluite (River) se potrivește cu pariul dumneavoastră atunci ați câștigat.


II. MECANISMUL JOCULUI


În timpul alocat perioadei de pariere, puteți paria pe un jucător la alegerea dumneavoastră. Pe biletul obținut se vor enumera ambele cărti ale jucătorului ales și nimeni nu va mai putea paria pe jucătorul pe care l-ati ales dumneavoastră. Jucătorii aleși deja și care nu mai sunt disponibili vor fi marcați cu semnul (Played) pe ecranul TV. De asemenea, în timpul alocat pariurilor, vă puteți dubla miza pariului doar o singură data. Un nou bilet va fi printat iar pariurile dublate vor fi marcate cu un asterix (*).


Sus