Ghid de pariere


LIVE SPORT


Reguli de pariere pentru Fotbal


Toate pariurile de fotbal sunt bazate doar pe timpul regulamentar (de obicei 90 minute) dacă nu se specifică altfel. Acesta include orice prejudiciu sau întrerupere , dar nu include prelungirile, timpul alocat pentru loviturile de pedeapsă (penalty) sau golul de aur.

Orice meci abandonat înainte de finalizarea timpului regulamentar va fi anulat, cu excepția acelor pariuri al căror rezultat a fost deja stabilit la momentul abandonului. Organizatorul își exprimă acceptul asupra validității pariurilor. De exemplu, pariurile de tipul ”care echipă va înscrie prima” sau “cine înscrie următorul gol “ , vor fi valabile dacă un gol a fost înscris la momentul abandonului.

În cazul în care locul de desfășurare a meciului este schimbat, pariurile deja plasate vor fi valabile, echipa gazdă fiind desemnată ca atare. În cazul în care ordinea de înregistrare a echipei gazdă și oaspete este inversată atunci pariurile plasate în funcție de înregistrarea originală vor fi anulate.

Pentru meciurile jucate pe teren neutru (dacă este indicat sau nu), pariurile vor fi valabile, indifferent de echipa care este înregistrată ca echipa gazdă.

Tipuri de pariuri:

Câștigătorul meciului ( Rezultatul final)

Indicarea rezultatului la sfârșitul timpului regulamentar de joc. "1" înseamnă echipa gazdă câștigă, "2" pentru echipa oaspete, si "X" este pariul corect pentru o remiză.


Numărul total de goluri:

-Peste / Sub x goluri

Acest pariu include toate goluri marcate în timpul regulamentar de joc (inclusiv prelungiri). Orice timp suplimentar (prelungiri) și loviturile de departajare nu sunt luate în calcul, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

-Peste / Sub x goluri în prima repriză

Se iau în considerare numai goluri marcate în prima repriză . Începutul/ sfârșitul unei reprize este stabilit de fluierul arbitrului care dă startul / încheie repriza respectivă.


Cine înscrie următorul gol?

Pariurile se referă la echipa care va înscrie următorul gol în timpul regulamentar. "X" înseamnă că nu vor fi înscrise goluri în timpul regulamentar de joc.


Draw No Bet

Trebuie să se pronosticheze echipa care va câștiga partida.În cazul egalului pariul va fi nul.Puteți paria să câștige oricare dintre echipe, iar dacă este o remiză, miza este returnată.


Care echipă va câștiga restul meciului?

Care echipă va câștiga restul meciului (în timpul regulamentar) pornind de la momentul în care pariul a fost confirmat. Numai golurile  marcate după ce pariul a fost confirmat vor fi luate în calcul (rezultatul propriu-zis va fi imprimat pe biletul de pariuri).


Care echipă va câștiga restul primei reprize?

Trebuie să se pronosticheze care echipă va câștiga restul primei reprize începând din momentul plasării pariului; doar golurile marcate după confirmarea pariului și înainte de finalul primei reprise vor fi numărate.


Lovitura de începere

Care echipă va avea lovitura de start a meciului?


Dă Gol/Nu dă Gol (Vor înscrie ambele echipe?)

 Da = Gol = Ambele echipe să înscrie. Nu = NG=nicio echipa să nu înscrie. În cazul în care un meci este abandonat după ce ambele echipe au marcat atunci pariurile vor fi stabilite ca și câștigătoare și NG - sunt pariuri pierdute. În caz contrar, în cazul în care meciul este amânat sau abandonat fără ca ambele echipe să fi marcat, toate pariurile vor fi anulate.


Scoruri corecte

Pronosticarea scorului exact la sfârșitul timpului regulamentar de joc.


Pariuri cu Handicap

Sunt acele tipuri de pariuri în care echipa gazdă pornește cu avantaj sau dezavantaj de un anumit număr de goluri.


Prima repriză / Final

Pariurile sunt stabilite în funcție de rezultatul meciului, atât la pauză cât și la final (de exemplu, la sfârșitul celor 45 de minute și 90 de minute). Pariurile vor fi nule dacă meciul este abandonat înainte de încheierea timpului regulamentar.


Șansă dublă

următoarele opțiuni sunt disponibile:


1X - Dacă rezultatul este în favoarea echipei gazdă sau egal, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.


X2 - Dacă rezultatul este fie o remiză sau este în favoarea echipe oaspete, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.


12 - În cazul în care rezultatul este sau în favoarea echipei gazde sau în favoarea oaspeților , atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.


Goluri echipa gazdă

Numărul de goluri marcate de echipa gazdă. Nu se iau în considerare prelungirile și panalty-urile, ci doar timpul regulamentar.


Goluri echipa oaspete

Numărul de goluri marcate de echipa vizitatoare. Nu se iau în considerare prelungirile și penaltyurile, ci doar timpul regulamentar.


Goluri agregate

Numărul de goluri marcate de ambele echipe. Nu se iau în considerare prelungirile și penalty-urile, ci doar timpul regulamentar.


Prelungiri

Prelungirile sunt definite ca fiind orice perioadă de joc cuprinsă între sfârșitul timpului regulamentar de joc (de exemplu, 90 minute jucate plus orice moment adăugat pentru întreruperi ),până la sfârșitul jocului.

Prelungirile nu includ loviturile de departajare.Toate tipurile de pariuri , cum ar fi „Peste / Sub”, “Golul următor "sau" Restul Meciului" se vor derula de la începutul prelungirilor și nu vor include timpul regulamentar de joc. Începutul/ sfârșitul prelungirilor este stabilit de fluierul arbitrului care dă startul / încheie prelungirile respective.


Penalty

Tipul de pariu "Câștigător la loviturile de departajare” se aplică numai la rezultatul unei lovituri de departajare. În cazul acestui tip de pariu nu se vor lua în considerare penalty-urile marcate în timpul regulamentar și/sau prelungiri.


Reguli de pariere pentru Tenis


În cazul oricăreia dintre următoarele situații toate pariurile vor fi valabile:

- O schimbare de program și / sau ziua meciului

- O schimbare de locație

- O schimbare de la terenul acoperit la terenul în aer liber sau invers. O schimbare de suprafață (fie înainte, fie în timpul unui meci)

- În cazul în care un meci începe dar nu se încheie, toate pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.

- Meciuri întârziate din cauza ploilor, întunericului, sau altor circumstanțe nu vor fi anulate. Aceste meciuri vor rămâne în așteptare până la finalizarea lor.


Tenis - Câștigătorul meciului

Trebuie indicat câștigătorul unui meci. În caz de retragere a unui jucător sau neprezentare, pariurile vor fi anulate .


Tenis - Set câștigător (Cine castiga Setul x?)

Trebuie indicat câștigătorul unui set dat. Dacă setul nu este finalizat, pariurile vor fi anulate .


Tenis – Cine câștigă game-ul X și Y din setul n ?

Trebuie indicat cine va câștiga game-ul X și Y din setul n, "X" înseamnă că ambii jucători vor câștiga câte un game fiecare. Ambele game-uri trebuie să fie jucate; în caz contrar pariurile vor fi anulate .


Tenis - Numărul total de seturi

Indicarea numărului de seturi care vor fi jucate. În caz de retragere a unui jucator sau neprezentare, pariurile vor fi anulate .


Tenis - Pariul pe seturi

Trebuie indicat rezultatul exact al meciului la seturi. Rezultate posibile pentru “Cel mai bun din 2” sunt 2: 0, 2: 1, 1: 2, 0: 2 și pentru "Cel mai bun din 5 ': 3: 0, 3: 1, 3: 2, 2: 3, 1: 3 și 0: 3. În caz de retragere a unui jucător sau neprezentare, pariurile vor fi anulate .


Tenis - Cine câștigă game-ul X și set n

Trebuie indicat cine va câștiga game-ul X și set-ul n. Game-ul trebuie să fie jucat; în caz contrar pariurile vor fi anulate (anulat).


Reguli de pariere pentru Hochei pe gheață


Toate tipurile de pariuri sunt bazate doar pe timpul regulamentar (de obicei 3x20 minute) dacă nu se prevede altfel. Pentru orice meci abandonat înainte de încheierea timpului regulamentar, pariurile vor fi nule (anulate), cu excepția acelor pariuri al căror rezultat a fost deja stabilit la momentul abandonului.Organizatorul își exprimă acceptul asupra validității pariurilor. De exemplu, pariurile de tipul „care echipă va înscrie prima” sau “cine marchează următorul gol” sunt valabile dacă un gol a fost înscris la momentul abandonului.

În cazul în care locul de desfășurare a meciului este schimbat, pariurile deja plasate vor fi valabile, echipa gazdă fiind desemnată ca atare. În cazul în care ordinea de înregistrare a echipei gazdă și oaspete este inversată atunci pariurile plasate în funcție de înregistrarea originală vor fi anulate.

Pentru meciurile jucate pe teren neutru (dacă este indicat sau nu), pariurile vor fi valabile, indiferent de echipa care este înregistrată ca echipa gazdă.

Tipuri de pariuri:


Câștigătorul meciului (Rezultat final)

Indicarea rezultatul la sfârșitul timpului regulamentar de joc. "1" înseamnă că echipa gazdă câștigă, "2" câștigă echipa oaspete, și "X" este pariul corect pentru o remiză.


-Peste / Sub X goluri

Acest pariu include toate goluri marcate în timpul regulamentar de joc. Orice timp suplimentar (prelungiri) și loviturile de departajare nu sunt luate în considerare, cu excepția cazului în care se menționează altfel.


Cine înscrie următorul gol?

Pariurile se referă la echipa care va înscrie următorul gol în timpul regulamentar de joc. "X" înseamnă că nu vor fi înscrise goluri în timpul regulamentar de joc.


Draw No Bet

Trebuie să se pronosticheze echipa care va câștiga partida la sfârșitul timpului regulamentar de joc.În cazul egalului pariul va fi nul.Puteți paria să câștige oricare dintre echipe, iar dacă este o remiză, miza este returnată.


Care echipă va câștiga restul meciului?

Care echipă va câștiga restul meciului (în timpul regulamentar) pornind de la momentul în care pariul a fost confirmat. Numai goluri marcate după ce pariul a fost confirmat vor fi luate în calcul (rezultatul propriu-zis va fi imprimat pe biletul de pariuri).


Pariuri cu Handicap

Sunt acele tipuri de pariuri în care echipa gazdă pornește cu avantaj sau dezavantaj de un anumit număr de goluri.


Șansă dublă

următoarele opțiuni sunt disponibile:


1X - Dacă rezultatul este în favoarea echipei gazdă sau egal, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.


X2 - Dacă rezultatul este fie o remiză sau este în favoarea echipe oaspete, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.


12 - În cazul în care rezultatul este sau în favoarea echipei gazde sau în favoarea oaspeților , atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.


Goluri echipa gazdă

Numărul de goluri marcate de echipa gazdă. Nu se iau în considerare prelungirile și panalty-urile, ci doar timpul regulamentar.


Goluri echipa oaspete

Numărul de goluri marcate de echipa vizitatoare.Nu se iau în considerare prelungirile și penaltyurile, ci doar timpul regulamentar.


Prelungiri

Prelungirile sunt definite ca fiind orice perioadă de joc cuprinsă între sfârșitul timpului regulamentar de joc (de exemplu, 90 minute jucate plus orice moment adăugat pentru întreruperi ), până la sfârșitul jocului.

Prelungirile nu includ loviturile de departajare.Toate tipurile de pariuri , cum ar fi „Peste / Sub”, “Golul următor "sau" Restul Meciului" se vor derula de la începutul prelungirilor și nu vor include timpul regulamentar de joc. Începutul/ sfârșitul prelungirilor este stabilit de fluierul arbitrului care dă startul / încheie prelungirile respective.Acest tip de pariuri sunt marcate clar în software-ul de pariuri și pe biletele de pariuri.


Penalty

Tipul de pariu "Câștigător la loviturile de departajare” se aplică numai la rezultatul unei lovituri de departajare. În cazul acestui tip de pariu nu se vor lua în considerare penalty-urile marcate în timpul regulamentar și/sau prelungiri.


Reguli de pariere pentru Baschet

Toate pariurile sunt bazate doar pe timpul regulamentar (de obicei 4 x15 sau 4 x 12 minute) dacă nu se specifică altfel. Orice meci abandonat înainte de finalizarea timpului regulamentar va fi anulat, cu excepția acelor pariuri al căror rezultat a fost deja stabilit la momentul abandonului.

Organizatorul își exprimă acceptul asupra validității pariurilor. De exemplu, pariurile de tipul ”care echipă va înscrie prima” sau “cine înscrie următorul gol “ , vor fi valabile dacă un gol a fost înscris la momentul abandonului.În cazul în care locul de desfășurare a meciului este schimbat, pariurile deja plasate vor fi valabile, echipa gazdă fiind desemnată ca atare. În cazul în care ordinea de înregistrare a echipei gazdă și oaspete este inversată atunci pariurile plasate în funcție de înregistrarea originală vor fi anulate.Pentru meciurile jucate pe teren neutru (dacă este indicat sau nu), pariurile vor fi valabile, indiferent de echipa care este înregistrată ca echipa gazdă.


Tipuri de pariuri:


Câștigătorul meciului(Rezultat Final)

Indicarea rezultatului la sfârșitul timpului regulamnetar de joc. "1" înseamnă echipa locală câștigă, "2" pentru echipa oaspete, si "X" este pariul corect pentru o remiză.


Câștigătorul meciului (Rezultat Final + Prelungiri)

Indicarea rezultatului la finalul jocului; în cazul în care jocul nu se decide în timpul regulamentar de joc, prelungirile vor fi folosite pentru a decide acest pariu. "1" înseamnă echipa locală câștigă, "2" pentru echipa oaspete, și "X" este pariul corect pentru o remiză.


Peste / Sub X puncte (Full Time + Prelungiri)

Acest pariu include toate punctele marcate în timpul de joc regulamentar și orice timp suplimentar (prelungiri). Loviturile de departajare nu sunt luate în considerare, cu excepția cazului în care se menționează altfel.


Pariurile cu Handicap

Sunt acele tipuri de pariuri în care echipa gazdă pornește cu avantaj sau dezavantaj de un anumit număr de goluri. Trebuie să se pronosticheze rezultatul final al partidei, luându-se în considerare handicapul dat.


Care echipă înscrie prima X puncte?

Care echipă va înscrie prima X puncte? De ex. X = 20, după ce scorul este 20:18, "1" a câștigat.


Cine marchează Punctul X

Care echipă a înscris Punctul X, scorul combinat de ambele echipe este utilizat . De ex X = 100 și scorul real este 60:39, echipa care înscrie următorul punct decide acest pariu.Sus