Despre noi

      River Bet este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc. Astfel, în agențiile noastre clienții au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate și de a se bucura de o experiență de pariere de excepție.
      O echipă modernă, care are ca și obiectiv principal atenția mulțumirii fiecărui client, la care se adaugă o ofertă extrem de competitivă care include pariurile sportive, pariurile pe numere, pariuri pe evenimente în desfășurare: pariurile live, pariurile pe curse, pariurile pe jocuri de cărți, River Six Balls, precum și afișarea  cotelor și rezultatelor printr-un sistem integrat, pentru o adevărată experiență de pariere .
      Eforturile noatre sunt concentrate pe dezvoltarea și modernizarea permanentă a serviciilor pe care le oferim, de aceea River Bet crede în :

       Valori
În calitate de angajați River Bet, în tot ceea ce facem încercăm să fim buni profesioniști, adevărați parteneri și competitori performanți.Valorile trăiesc în cadrul societății   pentru că le împărtășim atât ca angajați, cât și ca oameni. Credem că aceste valori nu sunt simple cuvinte, ci adevărate repere pentru dezvoltarea companiei.

      Profesionalism
Învățăm, pentru a avea rezultate, ca într-adevăr, să reușim!
Obiectivul nostru este de a încuraja dezvoltarea profesională pe de o parte, iar pe de cealaltă parte cea individuală, astfel reușim să obținem rezultate durabile.

      Parteneriate
Ne pasă, respectăm, relaționăm!
Relațiile de lucru responsabile, corectitudinea, și respectul reprezintă esența relațiilor noastre de colaborare cu toate părțile implicate: clienți, angajați, acționari și societate.

      Satisfacție
Ne-am pus în mișcare, vrem să creștem și să dezvoltăm!
Forța noastră constă în deschiderea pentru noutate. Satisfacția clienților noștri, a angajaților noștri, a partenerilor noștri are un rol definitoriu în dezvoltarea companiei RIVER BET.

Tocmai de aceea , Zi de Zi, suntem consecvenți, ne urmăm drumul spre succes.
Dorința de performanță și viziunea îndrăzneață , ne obligă să respectăm angajații, clienții și partenerii și să aducem cele mai competitive produse zi de zi în fața lor, pentru ca, alegerea lor Numărul 1, să fie RIVER BET !

Sus